top of page

Etkileyici Bir Blog Tasarlayın

Konu tasarım olunca, Wix blog, okuyucularınızın dikkatini çekmek için ihtiyacınız olan her şeyi size sunar. Blogunuzu istediğiniz gibi kişiselleştirmek için temel tasarım özelliklerimize bir göz atın.


Farklı tasarımlardan istediğinizi seçin

Blogunuz bir çok etkileyici tasarım seçeneğiyle birlikte gelir. Size en çok uyan tasarımı seçmek için Tasarımlar'a tıklayın. Yazar bilgisi, Beğeni Sayacı ve bunlara benzer başka detayları yönetmek için Ayarlar'a gidin.


Her tasarım, en son sosyal medya özellikleriyle birlikte gelir. Okuyucularınız, yazılarınızı Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda kolaylıkla paylaşabilir, bir yazıyı kaç kişinin beğenip yorum yaptığını görüntüleyebilirler.


Yazılarınıza medya öğeleri ekleyin

Yazılarınızı oluştururken:


  • Görüntü veya GIF ekleyebilir,

  • Video ve müzik kullanabilir,

  • Medya koleksiyonunuzu göstermek için galeriler oluÅŸturabilirsiniz.


Medya öğelerinin görünümünü geniş veya küçük hale getirerek özelleştirebilir, yazılarınızın içinde istediğiniz gibi kolayca hizalayabilirsiniz.


Yazılarınıza etiket ekleyin

#etiket kullanmayı seviyor musunuz? Harika bir haberimiz var!

Daha fazla okuyucuya ulaşabilmek için yazılarınıza etiket (#tatil #yaz #sahil) ekleyin. Okuyucular bu etiketleri blogunuzdaki farklı konular içinde arama yapmak ve ilgilendikleri yazıları bulmak için kullanabilirler.

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page